Asiantuntijat

Psykoterapiakeskus Sentos sai alkunsa neljän psykoterapeutin yhteisestä toiveesta luoda rauhalliset ja asiakasta sekä työntekijää kunnioittavat terapiatilat. Lisää tietoa meistä saat kunkin asiantuntijan nimeä klikkaamalla.

dsc_7174-2-e1541444678557.jpg
Kuvassa vasemmalta: Eila Saarinen, Mikael Saarinen, Maaret Kallio ja Heli Kauranen

Maaret Kallio on kouluttajapsykoterapeutti ja tietokirjailija. Maaretin psykoterapeuttinen suuntaus on kognitiivis-analyyttinen ja parien kanssa hän työskentelee myös tunnekeskeisen pariterapian teoreettisesta viitekehyksestä käsin. Lisää Maaretista voit lukea hänen verkkosivuiltaan nimeä linkkaamalla.

Heli Kauranen, Nearva Oy.

Eila Saarinen (PsM, psykoterapeutti VET, psykoanalyytikko IPA). Eila tarjoaa pitkäjänteistä psykodynaamista psykoterapiaa, tunnefokusoitua psykodynaamista lyhytpsykoterapiaa ja yksilökonsultaatiota. Työskentelyssä yhdistyvät tunnefokusoitu ote ja psykodynaaminen ymmärrys minuuden kehittymisestä kiintymyssuhteissa. Vastaanotolle hakeutumisen syynä voi olla mm. ahdistuneisuus, alavireisyys, jaksamisvaikeudet tai risitiriidat ihmissuhteissa. Työskentelykielet ovat suomi ja englanti.

Tavoitat Eilan parhaiten sähköpostilla etunimi.sukunimi@sensitiva.fi.

Mikael Saarinen (PsL, psykoterapeutti VET, FT). Mikael tarjoaa lyhyitä psykoterapeuttisia konsultaatioita ja hoitoja niin yksilöille kuin pariskunnille. Teemoina mm. kriisit, elämänmuutokset, työuupumus ja erilaiset häiritseviin tunteisiin liityvät ongelmat. Työskentelykielet ovat suomi ja englanti.

Tavoitat Mikaelin parhaiten sähköpostilla etunimi@sensitiva.fi